Porcijsko pakiranje

Fructal Natura porcijsko pakiranje

Izdelka v priročnem 250 ml pakiranju, sta namenjena predvsem profesionalnim in rekreativnim športnikom ter vsem tistim, ki skrbijo za zdrav slog življenja. Poleg pozitivnih učinkov sestavin, nova okusa vsebujeta samo naravno prisotne sladkorje iz sadja in zelenjave.

Rdeča pesa je znana po številnih pozitivnih učinkih, zaradi svojih prednosti pa je zelo priljubljena in dobro poznana tudi med športniki. 100 % sok rdeče pese v priročnem pakiranju 250 ml deluje kot enkratni napitek pred ali po vadbi. Uporabniki Fructalovo rdečo peso preferirajo zaradi prijetnega in polnega okusa,  vitamin C pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Napitek iz rdečega grozdja, jabolk, kokosove vode, borovnic in aronije, je dodatno obogaten tudi z magnezijem. Magnezij namreč prispeva k delovanju mišic, k sproščanju energije pri presnovi in k ravnotežju elektrolitov, zato je med športniki še posebej priljubljen. Proizvod je brez dodanih sladkorjev, vsebuje samo naravno prisotne sladkorje, kar daje kombinaciji izbranega rdečega sadja in kokosove vode edinstven okus. Tudi ta okus je dosegljiv v priročnem porcijskem pakiranju, primernem tako za v žep kot tudi športno torbo.